еМагазин

Tag : кревкост

Македонија ТОП СТОРИИ

Индекс на кревкост: Во регионот само Босна и Херцеговина и Србија, понестабилни од Македонија

Редакција
Македонија е на 112 место од 179 рангирани земји според индексот на кревкост за 2023 на Фондот за мир, кој ја проценува ранливоста на државите...