еМагазин

Tag : Кристиан Вигенин

Македонија ТОП СТОРИИ

За бугарските социјалисти, дел од Владата, нема потреба да се крева ветото за Македонија

Редакција
Неопходно е да се свика ново заседание на бугарскиот Консултативен совет за национална безбедност посветено на темата за Северна Македонија, бидејќи тоа прашање е „доволно...