еМагазин

Tag : Кујтим Фејзули

Македонија

Во Челопек осуда на терористичкиот напад во Виена во кој учествуваше момче со потекло од селото

Редакција
Веста дека младиот Кујтим Фејзули со потекло од Челопек учествуваше во терористичкиот напад во Виена предизвика вознемиреност во ова тетовско село, со оглед дека речиси...