еМагазин

Tag : културно-информативни центри

Македонија

Ќе се основаат културно-информативни центри во Белград и Скопје

Редакција
На денешната 54-та седница на Владата, министрите го разгледаа и утврдија предлог-законот за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Македонија и Владата на Србија за...