еМагазин

Tag : купи куќа купи стан

БЕСПАРИЦА

Граѓаните и годинава ќе имаат можност да добијат поддршка за станбен кредит преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Редакција
Министерството за финансии (МФ) ќе објави нов повик за проектот „Купи куќа, купи стан“ на кој заинтересираните граѓани ќе може да аплицираат за субвенциониран кредит...
БЕСПАРИЦА

Кои се измените и поволностите за аплицирање за кредити за „Купи куќа, купи стан“

Редакција
Проектот за субвенционирани станбени кредити од државата „Купи куќа, купи стан“ продолжува и догодина. Граѓаните од 6 до 8 декември на саемот „Купи куќа, купи...