еМагазин

Tag : куповна моќ

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Инфлацијата сериозно ги нагризува платите и работниците ја губат куповната моќ, велат од ССМ

Редакција
Инфлацијата сериозно ги нагризува платите и работниците ја губат куповната моќ врз средствата што ги земаат како плата, велат од Сојузот на синдикати на Македонија...