еМагазин

Tag : Квалитет-пром

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Квалитет-пром“ го доби тендерот на ГА-МА за набавка на цевки вреден 574.000 евра

Редакција
ГА-МА АД – Скопје по распишаниот тендер за набавка на цевки склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Квалитет-пром“ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово. Вредноста на...