еМагазин

Tag : Ларин Мрамор

Бизнис

Во блок-трансакција вредна 1,8 милиони евра продадени 368.874 акции од „Ларин Мрамор“

Редакција
Во блок-трансакција вредна 113,4 милиони денари или околу 1,8 милиони евра денеска на Македонската берза беа продадени 368.874 акции од „Ларин Мрамор“ АД Скопје. Акциите...