еМагазин

Tag : лажна вакцинација

ЖИВОТ

Доктор Беќаровски: „Кој знае колку од починатите „комплетно вакцинирани“, всушност воопшто не се вакцинирани“

Редакција
Случаи на лажна вакцинација има низ цела Европа и Америка, а секој од нас знае барем 5-6 такви и во Македонија, пишува доктор Нико Беќаровски...