еМагазин

Tag : летна

Локално

(Фото) Како ќе изгледаат трите нови летни сцени во Градскиот парк во Скопје

Редакција
Град Скопје избра три партерни идејни решенија за „Летна отворена сцена“ на три локации во зелениот појас на Градскиот парк во Скопје, информираат од таму....