еМагазин

Tag : летно сметање на времето

ЖИВОТ

Летното сметање на времето започнува во недела

Редакција
Летното сметање на времето ќе започне на 31 март во 2 часот по полноќ, така што, стрелките на часовникот се поместуваат за еден час нанапред....