еМагазин

Tag : Лидија

Да помогнеме

Средствата никако да се соберат: И се заканува целосна паpaлиза на Лидија ако не донираме итно

Редакција
Лидија боледува од прогресивна мултиплекс склероза со сериозни симптоми – попреченост во моторикатa, тешкотии при дишење и голтање. Мора итно да замине на лекување во...