еМагазин

Tag : Лиле Делиџакова

Бизнис

Да се преиспита изборот на сестрата на Катица Јанева, Лиле Делиџакова за член на УО на КХВ, бара Антикорупциска

Редакција
Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) ќе достави иницијатива до новата Влада со која ќе бара повторно преоценување на комплетната постапка за избор на...