еМагазин

Tag : Лирим Дулови

Бизнис

Кои медиуми добија пари од Владата како субвенции

Редакција
На 11 печатени медиуми им се исплатени 42.568.620 денари со владината Програма за поддршка на печатење и дистрибуција на печатени медиуми за 2018 година. Одбиени...