еМагазин

Tag : Лото7

ЖИВОТ

Добитниците на рекордната 7-ка на „Лото 7“ за добивката се заблагодарија на играчите

Редакција
Семејството Јанковски од Битола коешто на 12. септември ја постигна најголемата 7-ка во историјата на Државна лотарија, беше во посета на студото каде што се...