еМагазин

Tag : Лотос

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Светлана Грујовска на 60 години започна сопствен бизнис: Отворила сервис за професионално пеглање и перење

Редакција
Светлна Грујовска е сопруга, мајка, баба, а најново жена претприемач, бидејќи на 60 години решила да започне свој сопствен бизнис. „Тешко е, не знам дали...