еМагазин

Tag : Маја Јовановска

Македонија

ЗНM со осуда за заканите кон новинарката на ИРЛ, Маја Јовановска

Редакција
Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) ја осуди заканата упатена кон новинарката на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ), Маја Јовановска од страна на раководителот на Секторот...