еМагазин

Tag : Мај комерц Леар

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Мај комерц-Леар“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на гумени транспортни ленти вреден 767.000 евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост, Скопје по распишаниот тендер за набавка на гумени транспортни ленти...