еМагазин

Tag : магнетна стимулација

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Со магнетна стимулација до безболно заздравување на атрофираните мускули

Редакција
Функционалната магнетна стимулација е неинвазивен, безболен метод коj овозможува безконтактна стимулација на површните и длабоките мускулни структури под влијанието на високо магнетно поле со јачина од...