еМагазин

Tag : Македонија осигурување АД Виена Иншуренс Груп

Бизнис

Македонија осигурување ад Виена Иншуренс Груп со зголемена добивка во првите шест месеци

Редакција
Македонија осигурување АД Виена Иншуренс Груп во периодот од јануари – јуни 2022 година оствари позитивен финансиски резултат во износ од 42.4 милиони денари, информираат...
Бизнис

Македонија осигурување Виена Иншуренс Груп во првите три месеци со зголемена добивка

Редакција
Македонија осигурување АД Виена Иншуренс Груп во периодот од јануари -март 2022 година оствари позитивен финансиски резултат во износ од 13.3 милиони денари, соопшти компанијата...