еМагазин

Tag : Македонијатуиртс

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Македонијатурист“ купи удели во инвестициски фондови за 2,1 милиони евра

Редакција
„Македонијатурист“ АД Скопје во текот на 2019 година почнувајќи од 27.12.2018 година до 31.03.2019 година има вложено средства во купување на удели во отворени инвестициски...