еМагазин

Tag : Македонската енергетска асоцијација

Бизнис

Кочо Анѓушев нов претседател на Македонската енергетска асоцијација

Редакција
Македонската енергетска асоцијација (МЕА) на седницата одржана во просториите на Стопанската комора на Северна Македонија, го избра редовниот професор на Машинскиот факултет, Кочо Анѓушев, за...