еМагазин

Tag : Македоска берза

Бизнис

ЗК Пелагонија во загуба од 179 милиони денари

Редакција
ЗК Пелагонија АД Битола во првите шест месеци од годинава оствари загуба од 179 милиони денари, што е продлабочување во однос на истиотпериод миатата година...