еМагазин

Tag : макро

БЕСПАРИЦА

За третата бескаматна кредитна линија „Ковид 3“ за микро и мали претпријатија 31 милиони евра

Редакција
Вкупниот финансиски износ на третата бескаматна кредитна линија со грант компонента наменета за микро и мали претпријатија погодени од Ковид-19 (Ковид 3) е 31 милиони...