еМагазин

Tag : Малац генијалац

БАШ НИ Е ЌЕФ

Се отвори првото специјализирано училиште за ментална аритметика во Македонија – „Малац Генијалац“

Редакција
Во Македонија се отвори училиште за ментална аритметика- нова модерна метода која е тренд низ светот и преку која се постигнува целосен потенцијал на мозокот....