еМагазин

Tag : Марјан Анѓеловски

БАШ НИ Е ЌЕФ

Промоција на „Колку убав погреб“ и „Животот е краток и нејасен“

Редакција
Утре, 31.10.2020, со почеток од 19 часот, во Umbrella (ГТЦ, Скопје) ќе се одржи промоција на двете нови книги на Марјан Анѓеловски, романот „Колку убав...