еМагазин

Tag : Марјан Велковски

Бизнис

Душан Пецовски, Владимир Пецовски и Марјан Велковски купија акции во Реплек

Редакција
Реплек АД Скопје преку Македонската берза информира дека акционерот со над 5%, претседателот на Управен одбор, Душан Пецовски се стекнал со 3 нови акции и...