еМагазин

Tag : Марија Здравковиќ

ЖИВОТ

Доктор Здравковиќ: Околу 40 отсто од пациентите имаат „продолжен“ ковид, кај вакцинираните нема тешки форми

Редакција
Очигледно е дека непридржувањето до мерките и слабиот одѕив на реакцијата донесоа лоши последици поради кои сега страдаат сите, вели Д-р Марија Здравковиќ, директор на...