еМагазин

Tag : Марика Караџова

Бизнис

Марика Караџова избрана за генерален директор на Европа, Марија Каранфиловиќ за претседател на Одборот на директори

Редакција
Акционерско друштво, фабрика за чоколади, вафли и бонбони Европа Скопје преку Македонската берза информира дека на конститутивната седница на Одбор на директори, за претседател на...
Бизнис

Фабриката „Европа“ го доби првиот сертификат за овластен економски оператор

Редакција
Во Владата денеска беше промовиран концептот овластен економски оператор на кој премиерот Зоран Заев и директорот на Царинска управа на Република Македонија, Ѓоко Танасоски го...