еМагазин

Tag : Марија Каранфиловиќ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Претседателката на Одборот на директори на Европа, Марија Каранфиловиќ поднесе оставка

Редакција
Европа АД Скопје преку Македонската берза информираше дека неизвршниот член и претседател на Одборот на директори, Марија Каранфиловиќ поднесе оставка од функцијата. За претседател на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Генералниот директор на Макошпед, Марија Каранфиловиќ поднесе оставка

Редакција
Трговско друштво за меѓународна шпедиција, складишта, надворешно тргвоско работење, производство и промет Макошпед АД Скопје преку Македонската берза информира дека Марија Каранфиловиќ поднела оставка од...
Бизнис

Марика Караџова избрана за генерален директор на Европа, Марија Каранфиловиќ за претседател на Одборот на директори

Редакција
Акционерско друштво, фабрика за чоколади, вафли и бонбони Европа Скопје преку Македонската берза информира дека на конститутивната седница на Одбор на директори, за претседател на...