еМагазин

Tag : Марко Здравковски

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Хуманитарна акција за Марко Здравковски во хотел Монтана во Крушево

Редакција
Во период на зимската сезона за време на новогодишните и божикните празници па се до крајот на јануари во хотел Монтана во Крушево се поставени...