еМагазин

Tag : маскара

ЖИВОТ

Маскарата Big&Extreme Volume и парфемот Far Away Rebel: Новитети од AVON создадени за смелите и несекојдневни девојки!

Редакција
AVON започнува потрага по новата урбана, оригинална и несекојдневна девојка. Дали си тоа токму ти? Во пресрет на есента и новата сезона, козметичкиот гигант AVON...