еМагазин

Tag : Место со срце

БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Уште едно „Место со срце“ им помогна на СОС Детско село да го направат светот поубав и похуман

Редакција
СОС Детско село заедно со Капитол мол во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling, на 15. мај 2019 година одржаа настан по...
Да помогнеме

СОС Детско село со акција ноќите во Скопје да блескаат со љубов

Редакција
Овие неколку денови во Скопје блеска празничната магија. За да ја збогатат, СОС Детско село заедно со над 50 „Места со срце“ ги отворија вратите...