еМагазин

Tag : Мkc club & restaurant

Локално

Кои се најдобрите ресторани во Скопје за 2019

Редакција
Секторот за локален економски развој на Град Скопје во соработка со агенцијата SWOT Research ги избраа најдобрите угостителски објекти за годинава. Преку тајни купувачи, за...