еМагазин

Tag : награда игра

БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Рамсторе на денот на извлекувањето на големата нарадна игра го одбележа и Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

Редакција
Вчера (03.12.2018), голем број потрошувачи, заинтересирани граѓани и учесници присуствуваа во трговскиот центар Рамсторе на извлекувањето на добитниците од наградната игра „13-ти роденден на Рамстор