еМагазин

Tag : небезбедност

Бизнис

Вонредни контроли во Охрид, Струга и Дојран: АХВ извршила инспекција на 89 оператори, уништени 203 килограми на небезбедна храна

Редакција
Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) во изминатите три дена, спроведоа вонредни контроли во Охридско – струшкиот регион и во Дојран, при...