еМагазин

Tag : незаконски

Свет

Во 70 земји е незаконски да се биде хомосексуалец, во седум се казнува со смрт

Редакција
Драконскиот закон во Брунеј донесен пред два дена, каде хомосексуалноста ќе се казнува со смрт со каменување, предизвика бурни реакции во светската јавност, посебно меѓу...