еМагазин

Tag : Никола Туџаров к

Бизнис

Никола Туџаров продаде акции во Реплек

Редакција
Од Реплек АД Скопје преку Македонската берза соопштија дека друштвото Настел дооел се стекна со нови 1.200 акции и сега поседува 2.432 или 9,38%. -Акционерот...