еМагазин

Tag : NLB Pay

Бизнис

Мобилниот паричник од иднината пристигна во секојдневието

Редакција
Патувањето низ времето сѐ уште не е измислено, но тоа што многумина од нас го гледаа во класичните SiFi филмови во детството, полека станува реалност...