еМагазин

Tag : новороденчиња

ЖИВОТ

Зголемена смртноста во Македонија: Лани починале 20.446 лица, од нив 112 доенчиња

Редакција
Бројот на починати лица во земјава лани е зголемен за 3,6 проценти во однос на 2018 година и изнесува 20.446. Поголем број се од машки...