еМагазин

Tag : огрничување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Се забранува купување на масло за јадење во пакети – нарушено редовното снабдување на пазарот

Редакција
Од 13.04.2022 година на секој поединечен купувач кој ќе купува масло од сончоглед за јадење во трговските објекти, во текот на денот ќе биде ограничена...