еМагазин

Tag : Оливера Панева

Бизнис ТОП СТОРИИ

Оливера Панева, член на УО на Алкалоид купи акции на компанијата

Редакција
Од Алкалоид АД Скопје преку Македонската берза информираа дека членот на Управниот одбор (УО) на компанијата, Оливера Панева, се стекнала со 80 обични акции издадени...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Оливера Панева нов член на Управниот одбор на Алкалоид

Редакција
На седницата на Надзорниот одбор на Алкалоид АД Скопје одржана на 07.04.2023 година, се утврди дека членот на Управниот одбор на друштвото, Милкица Глигорова, на...