еМагазин

Tag : пазар на труд

Бизнис

Арсовска: Нерамноправна борба помеѓу мажите и жените на пазарот на труд

Редакција
Еднакви можности во приватниот сектор, следење на европските трендови за зголемување на уделот на жените во економијата, постигнување на повисоки работни позиции во корпоративниот свет...