еМагазин

Tag : Пејпр мил

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Граѓански протест пред фабриката „Пејпр мил“ во Кочани, побарана ревизија на А интегрираната еколошка дозвола

Редакција
Граѓански протест пред компанијата „Пејпр мил“ денеска организираше Одборот за здрав живот во Кочани, како реакција и незадоволство од неколкугодишното загадување на воздухот од фабричкиот...