еМагазин

Tag : Пеце Мирчевски

Бизнис

Владата на следната седница ќе одлучи за судбината на „Македонско село“

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата на следната седница на Владата ќе достави информација за целосната постапка која произлегува од ново-настанатата состојба. Понатаму,...