еМагазин

Tag : кирија

Македонија

Изнајмената куќа на Катица Јанева во скопско Козле месечно не чинела 400 евра

Редакција
Четиристотини евра месечно Специјалното јавно обвинителство (СЈО), односно граѓаните на Македонија, одвојувале за киријата на специјалната јавна обвинителка која е во притвор, Катица Јанева за
Бизнис

Владата на следната седница ќе одлучи за судбината на „Македонско село“

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата на следната седница на Владата ќе достави информација за целосната постапка која произлегува од ново-настанатата состојба. Понатаму,
Македонија

Две пратенички побарале пари за кирија, другите сакаат дневници и да патуваат до Скопје

Редакција
Макфакс објави дека само две пратенички досега побарале да им бидат исплатени парични средства за кирија во Скопје, додека останатите пратеници бараат дневници за да