еМагазин

Tag : Пеце Талески

Убава приказна

ОХО продукција-македонските иноватори

Редакција
OXO продукција – македонски „треилблејзери“, ваква беше најавата за гостувањето на Пеце Талески, продуцент и директор на ОХО, на панелот во рамките на неодамна одржаниот...