еМагазин

Tag : пекарка

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Солидарноста на една француска пекарка му овозможи на 69-годишен Битолчанец да си дојде дома

Редакција
Еден 69-годишен Македонец, со потекло од Битола, кој се враќал од престојот кај неговата ќерка во Лимож, на крајот од март и почетокот на април,...