еМагазин

Tag : Перо Стојкоски

БЕСПАРИЦА

Земјоделците бараат до 22 денари за пченицата, да нема нови цени на лебот среде откуп

Редакција
На прагот на жетвата на лебното зрно, Асоцијацијата на земјоделците на Македонија од откупувачите бара цена од 20 до 22 денари за килограм, а доколку...