еМагазин

Tag : Петар Џубоски

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

(Видео) Потрагата по десетгодишниот Петар Џубоски продолжува: Спасувач се спушти во јама длабока 70 метри, во која никој не влегол 40 години

Редакција
Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) ги засили тимовите влучени во потрагата по детето Петар Џубоски со стручни лица и од Македонски Брод и од...